wogo |
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 5:31 pm Temat postu: |
|
Jeśli to, co chcesz stworzyć traktujesz poważnie, to zaciśnij zęby i zainwestuj w meble gastronomiczne ze stali kwasoodpornej. One są ZAWSZE lepsze i trwalsze niż wykonane z innych materiałów [nienasiąkliwych, odpornych itp.]. Poza tym, te wykonane "fabrycznie" są dość łatwe do utrzymanie w czystości i do dezynfekcji [wytłoczenia, profesjonalne spawy itp.]. A gdy biznes nie uda się [czego Ci nie życzę] łatwiej niż inne możesz je sprzedać na Allegro.
Jeśli masz problem z materiałem na pokrycie posadzki w Twojej kuchni gastronomicznej rzuć okiem w projekt [mam nadzieję zaopiniowany pod względem spełnienia wymogów sanitarnych i higienicznych] - tam powinno być napisane z czego wykonać posadzkę. I sugeruję ewentualne własne pomysły, dotyczące alternatywnych pokryć konsultować, pisemnie, z miejscowym sanepidem [powiatowym], który będzie dopuszczał i nadzorował Twój zakład. To oszczędzi Ci stresu na odbiorze. |
|