Autor Wiadomość
TheOldest
PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 7:48 pm    Temat postu:

Macie bogate stacje. U nas dawno temu jak wystąpiła potrzeba badań barwników niedozwolonych po obejrzeniu ceny wzorca biksyny odpuściliśmy sobie. Popatrzcie na zakresy akredytacyjne WSSE - parę miało akredytację na biksynę. Może coś podpowiedzą.
Agilent
PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 10:55 am    Temat postu:

Ja wlasnie bede sie przymierzał do realizacji tego.
Tzn prawdopodobnie narzuca mi oznaczanie tego wiec bede musial to wdrazac. Nie wiem czy jest oficjalna metodyka z PZH na to.
Mam swoja do barwnikow niedozwolonych ale nie testowalem jej na annato ... zwlaszcza w serach. Moze byc ciezka matryca.
peeping.dog
PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 6:50 am    Temat postu: Annatto czyli biksyna w serach

Czy ktoś to może próbował robić? Czy jest na to jakas metodyka? Bardzo mnie to interesuje i mam z tym problem.
Jak rozpuszczać biksynę?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group