Autor Wiadomość
Mona
PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 12:26 pm    Temat postu:

A ja jestem ciekawa, jakie Ty sobie postawiłeś wymogi, żeby Twoja działalność była nieuciążliwa dla środowiska, personel miał właściwe warunki pracy, a serwowana przez Ciebie żywność - bezpieczna dla konsumentów.
Zośka
PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 6:37 pm    Temat postu:

rozporządzenie 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych, w szczególności art. 5 i załącznik II - tam są wymagania dla wszelkich obiektów produkcji i obrotu żywnością

Jak już się Pan z tym zapozna, to proszę ewentualnie pytać bardziej szczegółowo Very Happy
greg
PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 3:42 pm    Temat postu:

Ponawiam pytanie !!!!
greg
PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 4:39 pm    Temat postu: !!!!!!!!! przdrożny grill !!!!!!!!!!!!!

Witam
Planuje otwarcie przydrożnego grila (kiełbaska , karkówka) czy ktos wie jakie są wymogi sanepidu itp?? z góry dziekuje


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group