Autor Wiadomość
agata
PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 9:20 pm    Temat postu:

Po pierwsze primo- trzeba mieć zgodę Wojewódzkiego Inspektora na odstępstwo w postaci lokalu umieszczonego poniżej poziomu gruntu. Wymiary pomieszczenia są uzależnione od wielkości i technologii produkcji. Układ zakładu ma być funkcjonalny, z głównym naciskiem na brak krzyżowania się dróg czystych i brudnych.
A więc po drugie primo- musisz mieć projekt technologiczny,
keey
PostWysłany: Pon Sie 23, 2010 8:37 am    Temat postu: wymiary pomieszczenia

Wita, planuję otworzyć catering (dostawa do domu) w adaptowanej na ten cel piwnicy. Jakie powinny być minimalne wymiary pomieszczenia do tego typu działalności? Szczególnie interesuje mnie wysokość. Czy można rozluźnić obostrzenia stosując wentylację mechaniczną większej mocy?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group