Autor Wiadomość
Michał W
PostWysłany: Czw Mar 17, 2011 8:13 am    Temat postu:

Dziękuję
A czy spotkała się Pani z tego rodzaju działalnością w praktyce ?
Czy są jakieś wytyczne odnośnie tego jak powinien być przygotowany samochód ?
Zośka
PostWysłany: Czw Mar 17, 2011 8:00 am    Temat postu:

jeżeli od razu po zakupie będzie Pan wiózł to pieczywo do klientów, to zatwierdzany będzie wyłącznie środek transportu
Michał W
PostWysłany: Czw Mar 17, 2011 7:02 am    Temat postu: Rozwożenie chleba do klientów

Witam wszystkich i proszę o pomoc
Mam pomysł na działalność gospodarczą.
Chciałbym rozwozić artykuły spożywcze do klientów - domy , biura itp.
Głównie chodzi mi o chleb.
W artykuły zaopatrywałbym się w piekarniach , hurtowniach i tego samego dnia bezpośrednio zawoził do klienta.
Głównie chciałbym współpracować z jedną konkretną piekarnią , ale również chciałbym mieć możliwość brania towaru od innych.
Chciałbym przewozić artykuły które nie wymagają chłodni ani termosów , głównie chodzi mi o pieczywo.
Czy ktoś prowadzi już taką działalność i mógłby podzielić się doświadczeniami z zakresu sanepidu ?
Czy do prowadzenia takiej działalności wystarczy mi zatwierdzony przez sanepid samochód , czy będą wymagać jakiegoś lokalu , magazynu itp. ?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group