Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mięso wędliny sklep jakie wymagania sanepidu?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karola
Gość





PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 8:34 pm    Temat postu: mięso wędliny sklep jakie wymagania sanepidu? Odpowiedz z cytatem

chcę otworzyć sklep mięso i wędliny. Jakie trzeba spełnic wymagania dotyczące lokalu i przechowywania towaru.
Powrót do góry
Zośka
Forumowy wymiatacz


Dołączył: 17 Lut 2009
Posty: 167

PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 6:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozporządzenie 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych, w szczególności art. 5 i załącznik II - tam są wymagania dla wszelkich obiektów produkcji i obrotu żywnością

Jak już się Pani z tym zapozna, to proszę ewentualnie pytać bardziej szczegółowo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Szybka odpowiedź
Użytkownik:
Wynik działania: 3+3 =


 
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum