sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna
->
Co i jak z załatwić w sanepidzie...
Napisz odpowiedź. forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Użytkownik
Wynik działania: *
5+2 =
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
¯ółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Rozmiar
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Dodaj załącznik
Jeśli nie chcesz dodawać załącznika do Twojego postu, zostaw te pola puste.
Dozwolone rozszerzenia oraz rozmiary
Nazwa pliku
Komentarz
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Protected with
Sblam!
Skocz do:
Wybierz forum
Witaj na FORUM
----------------
Forum
Sprawy Bieżące
Co i jak z załatwić w sanepidzie...
informatyzacja PIS
Pogaduchy sanepidowców
Skany, Pisma,Interpretacje
Oddział Nadzoru
----------------
Epidemiologii
Bezpieczeństwa Żywności, Żywienia i Produktów Kosmetycznych
Higieny Komunalnej
Higieny Pracy
Higieny Radiacyjnej
Zapobiegawczego Nadzoru Sanitarnego
Promocji Zdrowia i Oświaty Zdrowotnej
Higieny Dzieci i Młodzieży
Oddział laboratoryjny
----------------
Badania Żywnośc i Przedmiotów Użytku
Badanie Środowiska
Mikrobiologia i Parazytologia
Higiena Radiacyjna
Badania Środowiska Pracy
Administracja
----------------
Sekcja administracji
Nasze Forum
----------------
Sprawy techniczne
Hyde Park
Linkownia
Co nas boli
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
luiza
Wysłany: Wto Paź 15, 2019 6:35 pm
Temat postu:
Nie tylko układ pomieszczeń oraz ich wygląd jest ważny w restauracji. Również bardzo ważną kwestią jest odpowiednie wyposażenie swojego lokalu. Dlatego warto sobie wszystko dokładnie przemyśleć. Z mojej strony również mogę zachęcić do przeglądnięcia sobie poradnika
https://zmywarki-gastronomiczne.pl/
. Tam można znaleźć wiele cennych porad powiązanych z biznesem gastronomicznym.
wogo
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 9:10 pm
Temat postu:
Odpowiedzi na wszystkie swoje pytania znajdziesz w projekcie uzgodnionym z rzeczoznawcą lub w powiatowej stacji sanepid. To jest dobra rada...
AR
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 1:46 pm
Temat postu: Gastronomia i układ pomieszczeń
Witam
Czy jakieś przepisy mówią o tym jak mają być ustawione pomieszczenie w małej gastronomii, chodzi o to że mam na oku dość nie foremny lokal i zastanawiam się można go zaadoptować czy też nie.
Wiem że do toalety dla personelu musi być wejście przez osobne pomieszczenie w którym będzie umywalka, pytanie natomiast brzmi czy przed tym pomieszczeniem może być pomieszczenie ze zmywarką i zlewem, które było by przechodnie dla pracowników.
Drugie pytanie brzmi czy miejsce ze zlewem gdzie będą myte warzywa oraz drób (zakładając że najpierw myjemy warzywa, później przygotowujemy stanowisko pod drób) musi być zamknięte czy może być otwarte na kuchnie, czy potrzebny jest zlew 1 czy 2komorowy?
Z góry dziękuję za pomoc
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na
Forumoteka.pl
Nowa kolekcja sukienek na wesele od AvocadoStyle.pl
Nowy sklep z kosmetykami dla mężczyzn - dlaBrodacza.pl
Weselne stylizacje od Avomoda na 2022
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group