Autor Wiadomość
Sansei
PostWysłany: Pon Gru 07, 2009 5:57 pm    Temat postu:

Hmm a nie można było poczytać podobnych tematów, które nawet są w tym dziale? :>
Czy warto pakować pieniądze? Hmm to nie forum ekonomiczne, sama musisz zdecydować.
Wymogi i zasady nie są sanepidu, sanepid tylko kontroluje przestrzegania określonych przepisów Wink
Może ktoś z żywieniówki zechce, przytoczyć te wszystkie przepisy, bo będzie sporo, zaczynając od budowlanych Wink
ramzene
PostWysłany: Pon Gru 07, 2009 1:00 pm    Temat postu: mała firma kateringowa

Witam, chciałabym otworzyć małą firmę cateringową, głównie jedzenie na wynos np.: do pracy, do biura, na lanch - kanapki, sałatki i szybkie przekąski na ciepło.
jestem zielona w przepisach i zasadach. posiadam pomieszczenie, było to kiedyś mieszkanie teraz jest do wynajęcia 30 m2. są 2 pokoje, kuchnia i łazienka. i zrodził się taki pomysł, żeby tam założyć firmę cateringową, tylko teraz pytanie: jakie są zasady i wymogi sanepidu? czy warto pakować pieniądze? dziękuje za szybką odpowiedź


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl


Forumoteka.pl to jedna z najstarszych platform oferująca bezpłatne fora dyskusyjne. Do tej pory założono na niej blisko 700 for, na których znajduje się ponad 60 tys. tematów. Użytkownicy napisali tutaj już blisko milion postów! Tym samym platforma jest znakomitym miejscem m.in. do wyrażania swoich opinii czy też stała się narzędziem do marketing szeptany.

Przeczytaj najnowsze artykuły:

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #6

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #5

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #4


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group