Autor Wiadomość
wogo
PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 11:43 am    Temat postu:

Odprowadzanie ścieków do "baniaka" to złe rozwiązanie.
Punkt gastronomiczny musi mieć instalację wodociągową [cw+zw] i kanalizacyjną. Żadne inne rozwiązanie nie jest akceptowalne [przynajmniej u mnie jako rzeczoznawcy].
gosc
PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 11:18 am    Temat postu: woda na stoisku

czyli ścieki odprowadzane do baniaka odpadają tak? a jak to jest w przypadku sprzedaż lodów gałkowych? czy też musi być doprowadzona woda i kanalizacja? czy wystarczy mała umywalka,pompka wody podgrzewacz?a woda z baniaków , ścieki również do baniaka na brudną wodę
M.
PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 8:58 pm    Temat postu:

Możliwe do zaakceptowania. Doprecyzuję, napoje gorące w naczyniach jednorazowego użytku ( chyba,że będzie dezynfekcja naczyń ). Oczywiście obieg wody zamknięty, żadne " do wiaderka". Woda wiadomego pochodzenia, wynik badania do wglądu.
Gość
PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 6:39 pm    Temat postu:

gofry, kawa, gorąca czekolada,bita śmietana,lody włoskie z płynnych mas lodowych
M.
PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 11:52 am    Temat postu:

jaki będzie zakres prowadzonej działalności?
Gość
PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 11:30 am    Temat postu:

będę miał zlew;)
gosc
PostWysłany: Czw Maj 06, 2010 11:28 am    Temat postu: woda na stoisku

mam możliwośc wynajęcia powierzchni handlowej w pasażu, tzw. wyspę.Czy jeśli doprowadzę do niej wodę, będę maił zlew plus umywalke,podgrzewacz wody a ścieki będą odprowadzane do baniaków to takie coś ma rację bytu? wody bym miał pod dostatkiem, ścieki by były odbierane przez firmę komunalną.Ciekawi mnie czy takie rozwiązanie jest mozliwe?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group