Autor |
Wiadomość |
wogo |
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
Odprowadzanie ścieków do "baniaka" to złe rozwiązanie.
Punkt gastronomiczny musi mieć instalację wodociągową [cw+zw] i kanalizacyjną. Żadne inne rozwiązanie nie jest akceptowalne [przynajmniej u mnie jako rzeczoznawcy]. |
|
|
gosc |
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 11:18 am Temat postu: woda na stoisku |
|
czyli ścieki odprowadzane do baniaka odpadają tak? a jak to jest w przypadku sprzedaż lodów gałkowych? czy też musi być doprowadzona woda i kanalizacja? czy wystarczy mała umywalka,pompka wody podgrzewacz?a woda z baniaków , ścieki również do baniaka na brudną wodę |
|
|
M. |
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 8:58 pm Temat postu: |
|
Możliwe do zaakceptowania. Doprecyzuję, napoje gorące w naczyniach jednorazowego użytku ( chyba,że będzie dezynfekcja naczyń ). Oczywiście obieg wody zamknięty, żadne " do wiaderka". Woda wiadomego pochodzenia, wynik badania do wglądu. |
|
|
Gość |
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 6:39 pm Temat postu: |
|
gofry, kawa, gorąca czekolada,bita śmietana,lody włoskie z płynnych mas lodowych |
|
|
M. |
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:52 am Temat postu: |
|
jaki będzie zakres prowadzonej działalności? |
|
|
Gość |
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:30 am Temat postu: |
|
będę miał zlew;) |
|
|
gosc |
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:28 am Temat postu: woda na stoisku |
|
mam możliwośc wynajęcia powierzchni handlowej w pasażu, tzw. wyspę.Czy jeśli doprowadzę do niej wodę, będę maił zlew plus umywalke,podgrzewacz wody a ścieki będą odprowadzane do baniaków to takie coś ma rację bytu? wody bym miał pod dostatkiem, ścieki by były odbierane przez firmę komunalną.Ciekawi mnie czy takie rozwiązanie jest mozliwe? |
|
|