Autor Wiadomość
GrzegorzNNN
PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 3:54 pm    Temat postu: Przyczepa gastronomiczna - wymagania techniczne

Chciałbym otworzyć budkę z lodami.

kupiłem przyczepę gastronomiczną (samoróbka) - postawiłem gdzie ma stać, doprowadziłem prąd/wodę/kanalizacje.

Problem 1: przyczepa ma wymiary 3x2m wys. 2m. - wg. sanepidu wysokość lokali tego typu to min. 2,5m ... rzeczoznawca sanepidu ma jeszcze większe wymagania i stwierdził że w pomieszczeniu gdzie ma stać automat do lodów ma być minimum 12m2.
Jak to jest z "odstępstwami" ?
Które przepisy mają tu zastosowanie ?
Na rynku można kupic wiele przyczep o takich właśnie wymiarach z zatwierdzonym odbiorem sanepidu - jak to zrobiono ?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl


Forumoteka.pl to jedna z najstarszych platform oferująca bezpłatne fora dyskusyjne. Do tej pory założono na niej blisko 700 for, na których znajduje się ponad 60 tys. tematów. Użytkownicy napisali tutaj już blisko milion postów! Tym samym platforma jest znakomitym miejscem m.in. do wyrażania swoich opinii czy też stała się narzędziem do marketing szeptany.

Przeczytaj najnowsze artykuły:

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #6

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #5

Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #4


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group