Autor Wiadomość
grzes76877
PostWysłany: Sob Lip 07, 2018 7:28 am    Temat postu:

To wszystko co pan napisał jest bardzo trudne do pojęcia.

_________________________________
autoserwisklakson.com.pl
Astle
PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 8:46 am    Temat postu: Jak umieścić produkty w rozporządzeniach?

Witam,
Mam problem i chciałabym prosić o poradę.
Zakład w którym pracuję zajmuje się przetwórstem owocowym.
Produkujemy m.in. marmolady, nadzienia, owoce w żelu, jabłka prażone,
jabłka mrożone, jabłka obrane surowe, miód sztuczny itd.
I mam problem w rozporządzeniu o dodatkach o żywności
umieścić jabłko jako produkt surowy poprostu obrany,
przeznaczony do sprzedaży, jaką zawartość siarki może posiadać.
Chodzi o jabłko, które poddaję moczeniu w pirosiarczynie sodu.
W rozporządzeniu znajdę owoce suszone, a surowe gdzie mam szukać?
I tak samo problem z tą siarką mam w związku z jabłkiem prażonym.
Chyba państwo wiedzą, że jest to jabłko, które można też w sklepie kupić
w słoiku i przeznaczyć czy na szarlotkę, jabłecznik itd. Nie ma grupy takiej, jedynie marmolady, dżemy, ale jest to całkiem inny produkt,
w inny sposób produkowany.
Jeżeli ktoś umie mi pomóc będę wdzięczna.
Pozdrawiam


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group