Autor Wiadomość
Zośka
PostWysłany: Sro Mar 09, 2011 1:59 pm    Temat postu:

rozporządzenie 852/2004 w sprawie higieny srodków spożywczych załącznik II jest tam rozdział III o ruchomych punktach sprzedaży
moni.sz1
PostWysłany: Nie Mar 06, 2011 2:51 pm    Temat postu: Jakie wymagania dla wózka z hot dogami na pasażu

Witam,
mam bardzo ważne dla mnie pytanie. Otwieram na pasażu centrum handlowego punkt małej gastronomi tj będę sprzedawać hot dogi z wózka. Wózek ma małą umywaleczkę z wodą, ale woda jest z butli, nie bieżąca. Toaleta jest dostępna na pasażu, ale jest to toaleta dla wszystkich klientów centrum handlowego.
Formalności w sanepidzie dopiero przede mną i nie wiem czego się spodziewać. Jakie będą wymagania? Co z zapleczem pracowniczym w takiej sytuacji? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group