Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 12:04 pm    Temat postu:

Kupił Pan cały pawilon,a ja zastanawiam się nad przyczepką -znalazłem taką ofertę :

http://eurovagon.pl/index.php/pl/oferta konkretni chodzi o przyczepę gastronomiczną
Marek2
PostWysłany: Nie Mar 20, 2011 8:45 pm    Temat postu: zakręcona frytka

Widziałem w tamtym roku nad morzem w paru miejscach zakręcona frytkę czyli Chipstix i spodobał mi się ten pomysł. Codziennie obserwowałem ich punkt o różnych porach żeby zobaczyć dokładnie jak się to sprzedaje. ZX moich obserwacji wychodziło to rewelacyjnie. Zakupiłem już u przedstawicieli Chipstix cały pawilon i w tym sezonie próbował będe sam. Jestem pozytywnie nastawiony. Pozdrawiam.
darful
PostWysłany: Pią Mar 18, 2011 3:44 pm    Temat postu: Frytki

Chciałem również wypowiedzieć w tym temacie,ponieważ skontaktowałem się z firmą Eurovagon i zamierzam w sezonie zarabiać jeżdżąc przyczepką gastronomiczną,ktoś podsunął mi pomysł z frytkami na patyku -wierzę że będzie szansa na tym zarobić a co wy sądzicie ?
Zośka
PostWysłany: Sro Mar 16, 2011 9:09 am    Temat postu:

punkt sprzedaży powinien spełniać wymagania zawarte w załączniku II do rozporządzenia 852/2004, o ile rzeczywiście byłby to punkt ruchomy - rozdział III.
Mona
PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 9:50 pm    Temat postu:

I frytka i patyk muszą pochodzić z pewnego źródła i być podane klientowi w sposób higieniczny, tak aby nie naraziły go na pogorszenie jego stanu zdrowia. Razz
fff
PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 6:27 pm    Temat postu: zakrecona frytka frytka na patyku

Witam !
Od tego sezonu chcemy ruszyć ze sprzedażą frytki na patyku. Jakie wymagania muszę spełnić aby uruchomić taki ruchomy punkt sprzedaży.


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group