Autor |
Wiadomość |
Gość |
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 12:04 pm Temat postu: |
|
Kupił Pan cały pawilon,a ja zastanawiam się nad przyczepką -znalazłem taką ofertę :
http://eurovagon.pl/index.php/pl/oferta konkretni chodzi o przyczepę gastronomiczną |
|
|
Marek2 |
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 8:45 pm Temat postu: zakręcona frytka |
|
Widziałem w tamtym roku nad morzem w paru miejscach zakręcona frytkę czyli Chipstix i spodobał mi się ten pomysł. Codziennie obserwowałem ich punkt o różnych porach żeby zobaczyć dokładnie jak się to sprzedaje. ZX moich obserwacji wychodziło to rewelacyjnie. Zakupiłem już u przedstawicieli Chipstix cały pawilon i w tym sezonie próbował będe sam. Jestem pozytywnie nastawiony. Pozdrawiam. |
|
|
darful |
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 3:44 pm Temat postu: Frytki |
|
Chciałem również wypowiedzieć w tym temacie,ponieważ skontaktowałem się z firmą Eurovagon i zamierzam w sezonie zarabiać jeżdżąc przyczepką gastronomiczną,ktoś podsunął mi pomysł z frytkami na patyku -wierzę że będzie szansa na tym zarobić a co wy sądzicie ? |
|
|
Zośka |
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 9:09 am Temat postu: |
|
punkt sprzedaży powinien spełniać wymagania zawarte w załączniku II do rozporządzenia 852/2004, o ile rzeczywiście byłby to punkt ruchomy - rozdział III. |
|
|
Mona |
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 9:50 pm Temat postu: |
|
I frytka i patyk muszą pochodzić z pewnego źródła i być podane klientowi w sposób higieniczny, tak aby nie naraziły go na pogorszenie jego stanu zdrowia. |
|
|
fff |
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 6:27 pm Temat postu: zakrecona frytka frytka na patyku |
|
Witam !
Od tego sezonu chcemy ruszyć ze sprzedażą frytki na patyku. Jakie wymagania muszę spełnić aby uruchomić taki ruchomy punkt sprzedaży. |
|
|