Autor Wiadomość
Myshak6
PostWysłany: Wto Wrz 20, 2016 7:16 pm    Temat postu: badanie wody i przepisy dot. mięsa

Witam
niedawno przejęłam kawiarnię w zgierzu po poprzednich właścicielach i mam parę pytań odnośnie sanepidu - kawiarnia będzie miała też funkcję naleśnikarni, dlatego chciałabym wykonywać naleśniki np. z mielonym mięsem lub kurczakiem.

jakie są przepisy regulujące smażenie mięsa w takim lokalu - musi być dodatkowy zlew czy lodówka?

Jeszcze jedno pytanie mnie męczy - po poprzednikach dostałam kartkę z aktualnym badaniem wody. W listopadzie mijają 3 lata od takowego - czy muszę je ponowić i jak to ma wyglądać- jaki będzie koszt?


Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group