 |
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Thorin User
Dołączył: 02 Sie 2020 Posty: 1
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2020 9:31 pm Temat postu: Warzywniak a mała gastronomia |
|
|
Witam serdecznie,
Wraz ze znajomymi planujemy otworzyć warzywniak w małym lokalu, który poprzez pandemię trochę podupadł. Plan jest taki żeby przez 5 dni w tygodniu lokal działał jako warzywniak, a dwa dni jako restauracja(mają pozwolenie na małą gastronomię). Czy coś takiego może zadziałać? Raczej bardziej celujemy w garmażerię, dania w słoikach, kanapki, ale przygotowywane to będzie tam na miejscu. Czy można jakoś rozdzielić w takiej przestrzeni oraz czasie te dwie drogi, czystą jako kuchnia i brudną jako warzywa i owoce?
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
Dołączył: 09 Mar 2021 Posty: 123
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2021 5:15 am Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Forumoteka.pl to jedna z najstarszych platform oferująca bezpłatne fora dyskusyjne. Do tej pory założono na niej blisko 700 for, na których znajduje się ponad 60 tys. tematów. Użytkownicy napisali tutaj już blisko milion postów! Tym samym platforma jest znakomitym miejscem m.in. do wyrażania swoich opinii czy też stała się narzędziem do marketing szeptany. Przeczytaj najnowsze artykuły: Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #6Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #5Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #4
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|