Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Różne wymagania sanepidu dla różnych form gastronomii
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zośka
Forumowy wymiatacz


Dołączył: 17 Lut 2009
Posty: 167

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 8:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jest to możliwe, należy opracować procedurkę i napisać, że właśnie w ten sposób będą się odbywały dostawy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
adamrogalski
User


Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 3

PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 8:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zośka napisał:
jest to możliwe, należy opracować procedurkę i napisać, że właśnie w ten sposób będą się odbywały dostawy


Dziękuję za odpowiedź
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do:  
Szybka odpowiedź
Użytkownik:
Wynik działania: 5+5 =


 
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum