|
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Przemek Gość
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 6:55 pm Temat postu: Mała gastronomia w domu wczasowym |
|
|
Witam,
Prosiłbym o wskazanie gdzie i czego konkretnie mam szukać w przepisach.
Prowadzę mały dom wczasowy. Wcześniej była tu prowadzona pełna gastronomia(śniadania,obiady). Jednakże jakieś 7 lat temu pozwolenie zostało odebrane. Chyba wtedy wszedł HACCP. Najważniejszy powód to wysokość pomieszczeń kuchni.
Chciałbym powrócić z tą działalnością jednakże w mniejszym stopniu. Mianowicie śniadania( tylko zakupione wędliny,sery pieczywo + jajka(różne formy jajecznica,sadzone itp.), parówki, dżemy). Dodatkowo forma gastronomi barowej na życzenie(podgrzewana zapiekanka, hot-dog, flaki czy gołąbki podgrzewane z słoika). Gdzie mogę odnaleźć konkretne wymagania sprzętowe,wyposażeniowe itp. Działalność będzie prowadzona bez udziału pracowników(działalność jednoosobowa). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|