Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wytwarzanie półwyrobów warzywnych, a wymogi sanepidu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karlo92
Gość





PostWysłany: Sro Gru 14, 2016 6:09 pm    Temat postu: Wytwarzanie półwyrobów warzywnych, a wymogi sanepidu Odpowiedz z cytatem

Witam,

na co dzień zajmuję się produkcją warzyw. Od jednego z moich klientów dostałem propozycję wykonywania części prac. Mianowicie chodzi o szatkowanie warzyw (marchew, pietruszka, seler itd.) Gdzie znajdę informacje co do tego, jakie warunki sanitarne muszę spełniać, aby wytwarzać półprodukty.
Powrót do góry
Sylwia



Dołączył: 08 Kwi 2020
Posty: 123

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2020 3:56 am    Temat postu: Może Cię zaciekawi... Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Co i jak z załatwić w sanepidzie... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Szybka odpowiedź
Użytkownik:
Wynik działania: 2+2 =


 
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum






Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group