Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Domowa pasta curry

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rapido
User


Dołączył: 03 Kwi 2020
Posty: 1

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2020 11:43 pm    Temat postu: Domowa pasta curry Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry,

Moja żona (Tajka z pochodzenia), chciałaby otworzyć sklep internetowy z ofertą ręcznie robionych świerzych past curry z Tajlandii. Pasta Curry to mieszanka warzyw i ziół, proces produkcji można porównać do robienia surówki, ponieważ jest to krojenie, siekanie i ubijanie składników (w możdzierzu). Dlatego najbliższą analogią wydają mi się zakłady robiące gotowe surówki na obiad.

Sprzedawane by to było do okolicznych sklepików spożywczych, a także bezpośrednio przez internet z dostawą do klienta.

Jakie wymogi musi spełniać pomieszczenie, w którym produkowane będą te pasty.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum