Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siÄ™, by sprawdzić wiadomoÅ›ciZaloguj siÄ™, by sprawdzić wiadomoÅ›ci   ZalogujZaloguj 

gastronomia - pub

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastÄ™pny temat  
Autor Wiadomość
aleksandra
User


Dołączył: 22 Lut 2017
Posty: 1

PostWysÅ‚any: Sro Lut 22, 2017 11:35 pm    Temat postu: gastronomia - pub Odpowiedz z cytatem

Witam

chce otworzyć pub ale bez prowadzenia kuchni. Same napoje zwykłe i alkoholowe. Pytanie jakie wymogi muszę spełnić? czy także wymagane jest wdrożenie systemu HACCP i GMP/GHP ?
bardzo proszę o wytłumaczenie mi tego...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
WyÅ›wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz dołączać plików na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum