Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna sanepid.forumoteka.pl
forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Warzywniak a mała gastronomia

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Thorin
User


Dołączył: 02 Sie 2020
Posty: 1

PostWysłany: Nie Sie 02, 2020 9:31 pm    Temat postu: Warzywniak a mała gastronomia Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,
Wraz ze znajomymi planujemy otworzyć warzywniak w małym lokalu, który poprzez pandemię trochę podupadł. Plan jest taki żeby przez 5 dni w tygodniu lokal działał jako warzywniak, a dwa dni jako restauracja(mają pozwolenie na małą gastronomię). Czy coś takiego może zadziałać? Raczej bardziej celujemy w garmażerię, dania w słoikach, kanapki, ale przygotowywane to będzie tam na miejscu. Czy można jakoś rozdzielić w takiej przestrzeni oraz czasie te dwie drogi, czystą jako kuchnia i brudną jako warzywa i owoce?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum sanepid.forumoteka.pl Strona Główna -> Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum