Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pawel User
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 7:15 pm Temat postu: Sklep |
|
|
mam problem z sanepidem moja zona prowadzi sklep spozywczo-przemyslowy na malej wsi sanepid nakazal jej zamontowac wc oczywscie zona niezamontowala bo budynek wynajmuje od rolnika ktory nie wyraza zgody na jakie kolwiek inwestycje w tym budynku.Grozi jej postepowanie egzekycyjne i nie wiem Co z tym Problemem zrobic i jak sie odwolac.Moze ktos mi pomoc??
PS.Czekam na szybka odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2021 9:14 pm Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agilent MegaKozak Forumowy

|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 4:27 pm Temat postu: |
|
|
Malo chyba jest tu osob z nadzoru, a one by byly najbardziej kompetentne w sformulowaniu odpowiedzi.
Niemniej jednak brak tak podstawowego elementu jak WC dyskredytuje ten sklepik jednoznacznie.
Odwolac sie zawsze mozna - prawdopodobnie do powiatowego inspektora sanitarnego ale nie wiem czy to cos pomoze |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sansei Prawa ręka Admina

|
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Jaka sekcja zaleciła? Czy żona zatrudnia pracowników? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zo?ka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
pewnie sekcja higieny żywności, odwołać się można do wojewódzkiego inspektora sanitarnego za pośrednictwem powiatowego. Ale z doświadczenia wiem, że toaleta musi być wydzielona dla pracownika pracującego przy żywności i się tego raczej nie obejdzie |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawe? sz Gość
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 8:49 am Temat postu: sklep |
|
|
kup toi toi i musisz podłączyć ciepłą wode do niego a jak masz kanalize to go podłacz do niej |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2021 9:14 pm Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ilan Gość
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 11:15 am Temat postu: |
|
|
Toi toi nie wchodzi w grę ponieważ pomieszczenia higieniczno-sanitarne powinny być zlokalizowane z budynku w którym odbywa się praca, a jeżeli w budynku ich nie ma to przejścia do nich powinny być obudowane i ogrzewane. W przepisach cały czas jest mowa o budynkach a nie przenośnych ustępach.
Odwołanie raczej nic nie wniesie ale spróbować warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Forumoteka.pl to jedna z najstarszych platform oferująca bezpłatne fora dyskusyjne. Do tej pory założono na niej blisko 700 for, na których znajduje się ponad 60 tys. tematów. Użytkownicy napisali tutaj już blisko milion postów! Tym samym platforma jest znakomitym miejscem m.in. do wyrażania swoich opinii czy też stała się narzędziem do marketing szeptany.
Przeczytaj najnowsze artykuły:
Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #6Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #5Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #4