|
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Apostoł User
Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 1
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 2:34 pm Temat postu: HACCP |
|
|
Witam,
chciałabym się dowiedzieć gdzie w Polsce jeszcze nie jest wymagany system HACCP? Jak jest u was? Od kiedy musieliście go wprowadzić?
Czy sami poradziliście sobie z tematem?Ja dostałam nakaz w tym, roku i zastanawiam się, czy nie wynająć jakiejś firmy do tego.
Pozdrawiam _________________ Szczęśliwym być |
|
Powrót do góry |
|
|
Mona Forumowy wymiatacz
Dołączył: 29 Cze 2010 Posty: 149
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 2:15 pm Temat postu: |
|
|
System jest dla Ciebie i Twojej firmy. Ona ma zapewnić bezpieczeństwo żywności a przy okazji być pomocny w zarządzaniu firmą. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Warto zainwestować w szkolenia. Teraz to i w internecie znajdziesz morze materiału. Ale HACCP stworzyć trzeba indywidualnie dla swojej firmy. Coś narzucone z zewnątrz gorzej się przyjmuje. Można oczywiście wynająć firmę, ale to ma sens jak będą nad nim pracować w zakładzie w konkretnych warunkach, a nie przyślą gotowca pocztą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|