|
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ramzene Gość
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 1:00 pm Temat postu: mała firma kateringowa |
|
|
Witam, chciałabym otworzyć małą firmę cateringową, głównie jedzenie na wynos np.: do pracy, do biura, na lanch - kanapki, sałatki i szybkie przekąski na ciepło.
jestem zielona w przepisach i zasadach. posiadam pomieszczenie, było to kiedyś mieszkanie teraz jest do wynajęcia 30 m2. są 2 pokoje, kuchnia i łazienka. i zrodził się taki pomysł, żeby tam założyć firmę cateringową, tylko teraz pytanie: jakie są zasady i wymogi sanepidu? czy warto pakować pieniądze? dziękuje za szybką odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
Sansei Prawa ręka Admina
Dołączył: 27 Lis 2008 Posty: 1020
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Hmm a nie można było poczytać podobnych tematów, które nawet są w tym dziale? :>
Czy warto pakować pieniądze? Hmm to nie forum ekonomiczne, sama musisz zdecydować.
Wymogi i zasady nie są sanepidu, sanepid tylko kontroluje przestrzegania określonych przepisów
Może ktoś z żywieniówki zechce, przytoczyć te wszystkie przepisy, bo będzie sporo, zaczynając od budowlanych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|