Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
c231 Gość
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 7:27 am Temat postu: szkolenie z zakresu gastronomii a wymogi sanepid |
|
|
mam pytanie odnośnie prowadzenia szkoleń z zakresu gastronomii. czy jeżeli zamierzam prowadzić szkolenia dajmy na to przygotowanie sushi to musze zgłaszać coś takiego do sanepid. Celem nie jest produkcja i dystrybucja (sprzedaż) wytworzonych potraw ale nauka gotowania. No chyba że uczestnicy szkolenia zechcą zjeść to co sami upichcili.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Agilent MegaKozak Forumowy
Dołączył: 03 Lip 2007 Posty: 716
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 8:17 am Temat postu: |
|
|
Obawiam sie, ze zalicza sie to do prowadzenia dzialalnosci gastronomicznej a wiec tak dodatkowo bedzisz musial przygotowac sobie pod to haccp |
|
Powrót do góry |
|
|
EliaT Forumowy wymiatacz
Dołączył: 19 Cze 2022 Posty: 313
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2023 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o szkolenia to służby mundurowe mogą wziąc udział w szkoleniu przygotowującym do egzaminu na świadectwo kwalifikacji operatora bezzałogowego statku powietrznego (UAVO) z uprawnieniami do wykonywania lotów w zasięgu wzroku (VLOS) oraz poza zasięgiem wzroku (BVLOS).
Ta firma https://ironsky.pl/szkolenia-uavo/ chętnie pomoże we wszystkich formalnościach potrzebnych do przystąpienia do egzaminu. Szkolenie obejmuje zajęcia teoretyczne i loty praktyczne z instruktorami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|