Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
greg Gość
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 4:39 pm Temat postu: !!!!!!!!! przdrożny grill !!!!!!!!!!!!! |
|
|
Witam
Planuje otwarcie przydrożnego grila (kiełbaska , karkówka) czy ktos wie jakie są wymogi sanepidu itp?? z góry dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
greg Gość
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Ponawiam pytanie !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Zośka Forumowy wymiatacz
Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 167
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 6:37 pm Temat postu: |
|
|
rozporządzenie 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych, w szczególności art. 5 i załącznik II - tam są wymagania dla wszelkich obiektów produkcji i obrotu żywnością
Jak już się Pan z tym zapozna, to proszę ewentualnie pytać bardziej szczegółowo |
|
Powrót do góry |
|
|
Mona Forumowy wymiatacz
Dołączył: 29 Cze 2010 Posty: 149
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 12:26 pm Temat postu: |
|
|
A ja jestem ciekawa, jakie Ty sobie postawiłeś wymogi, żeby Twoja działalność była nieuciążliwa dla środowiska, personel miał właściwe warunki pracy, a serwowana przez Ciebie żywność - bezpieczna dla konsumentów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|