 |
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jelonka07 User
Dołączył: 10 Sie 2014 Posty: 1
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2014 2:39 pm Temat postu: podnajem kuchni i wyposazenie |
|
|
Witam. Mam mozliwosc podnajecia kuchni w pizzerii. Chce wypiekac ciasteczka i robić czekoladki na zamówienie oraz na targi ekologiczne. Oizzeria spelnia wszystkie normy sanepidu. Mi dodatkowo będzie potrzebny piekarnik do pieczenia. Nie planuje wielkiej produkcji wiec teoretycznie porzadny piec kuchenki będzie na moje potrzeby wystarczający. Będę korzystać z produktow eko. Czy sanepidzgodzi sie na korzystanie tylko z takiego pieca czy będę musiała mieć cos bardzo specjalistycznego. Nie potrzebuje mikserow, mieszadeł itp , tylko podstawowe narzedzia poniewac
z ma buc wszystko zgodnie z planem wykonywane ręcznie. Pizzeria wydaje także dania na wynos, wiec miejsce pakowania jest. Chce produkty pakować w torebki papierowe. Jak zalatwia sie ustalenie terminów przydatności?
Swoje rzeczy będę wykonywać poza godzinami pracy pizzerii aby nie zaklocac pracy i mieć swobodę w korzystaniu z kuchni.
czy sanepid zgodzi sie na taki minimalizm sprzętu?
jakie są wymagania do przewozu ciastek na targi lub wysylki?
pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|