|
sanepid.forumoteka.pl forum pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karlo92 Gość
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2016 6:09 pm Temat postu: Wytwarzanie półwyrobów warzywnych, a wymogi sanepidu |
|
|
Witam,
na co dzień zajmuję się produkcją warzyw. Od jednego z moich klientów dostałem propozycję wykonywania części prac. Mianowicie chodzi o szatkowanie warzyw (marchew, pietruszka, seler itd.) Gdzie znajdę informacje co do tego, jakie warunki sanitarne muszę spełniać, aby wytwarzać półprodukty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Załóż bezpłatnie forum phpbb2 lub phpbb3 na Forumoteka.pl
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|